skip to Main Content
Gebruiksvriendelijke taal op B1 niveau

Schriftsteller is contentspecialist maar ook copywriter,
tekstschrijver of zelfs Verbal Designer.

Hij draagt het pak van het merk, maar kruipt in de huid van de klanten. Hij leeft hun leven, voelt hun angst, ambities en twijfel. Daarom spreekt hij zowel jouw taal als die van hen.

Schriftsteller is in 2014 opgericht door Henri Spijkerboer. Meestal zul je met hem samenwerken. Maar als het nodig is dan krijgt hij hulp uit zijn uitgebreide netwerk superspecialisten. Henri werkt graag aan losse klussen. Maar heb je veel te doen, dan is interim bespreekbaar. En hij heeft een berenconditie en fluoriserende sneakers, dus meesprinten in je agile scrumproject? Kom maar op! 

EERDER WERKTE HIJ VOOR

Algemene Rekenkamer, Bergblick, Bibliotheek Rotterdam, Brabant Water, Bureau Spoorbouwmeester, CBRD, De Haagse Hogeschool, Dienst Justitiële Inrichtingen, EdenSpiekermann, Eneco, GGZ Delfland, Fishtales, Gemeente Rotterdam, Het Echte Werk, Hogeschool Leiden, Kamer van Koophandel, Logius, LeasePlan, Kunstkwartier, Lisser Art Museum, Mezzo, Museum de Lakenhal, PIANOo, Ping-Pong Design, Provincie Limburg, Rabobank Nederland, Rabobank Kunstzone, Stadsinitiatief Rotterdam, TenderNed, Universiteit Leiden, Universiteit Maastricht, Yoyogi Park, Zorginstituut Nederland.

Sommige van deze projecten waren in dienst van Ping-pong design of ContentKings.

Back To Top