skip to Main Content
Klantbehoefte centraal, ook in taal

Eerst helpen dan pas verhalen delen

Schriftsteller adviseert je hoe je invulling geeft aan je content- of communicatiestrategie. Hij is expert in begrijpelijk schrijven en maakt je taal gebruiksvriendelijk. Hij schrijft retegoede copy en traint redacties zodat ze het ook zelf kunnen. Usability en de behoefte van gebruikers hebben daarbij altijd voorrang. Maar goede storytelling is minstens zo belangrijk.

DIENSTEN

Functionele Content
Functionele content

Wat zoeken je klanten, waar zitten ze met hun hoofd en onderbuik? No-nonsense copy die gebruikers écht helpt is een voorwaarde voor een goede (online) ervaring. Een bondig boodschappenlijstje, een stappenplan, uitleggen hoe iets werkt, of microcopy in app, site of infographics? Schriftsteller schrijft gebruiksvriendelijke, functionele content.

Relationele Storytelling
Relationele storytelling

Wie ben jij, wat maakt jou bijzonder? Wie zijn je klanten en wat hebben jullie gemeen? Een goed en goed verteld verhaal verbindt ons met de wereld om ons heen, versterkt relaties en zorgt ervoor dat we ergens een donder om geven. Er zijn veel verhalen. Maar voor jou is er maar één: het jouwe. Schriftsteller vindt dat verhaal en schrijft het lekker pakkend op.

Hulp, Zodat Je Het Zelf Kunt
Hulp, zodat je het zelf kunt

Misschien doe je het liever zelf? Zou zo maar kunnen, is eigenlijk beter. Schriftsteller maakt goede tekstvoorbeelden en templates die een webredactie houvast geven. Hij helpt met persona’s tot leven wekken en geeft inspirerende schrijftrainingen zodat iedereen weer vol vertrouwen verder kan.

Dat wil jij ook?

Back To Top